2014/07/01
Mississippi mudpie, eli syntisen ihana suklaakakku
Tämä kakunpahanen ei jää jääkaappiin lojumaan, se nimittäin syödään niin nopeasti ettei ehdi kissaa sanoa. Leivoin tätä loppukeväästä ja sen syömiseen meni noin 20 minuuttia, sillä pojat hotkaisivat sen suihinsa alta aikayksikön.
Tämän kyseisen kakun tein Martha Stewartin ohjeella ja vaikka kakku onkin suuritöinen, ei se vaadi paljoa jos tekemisen jakaa kahdelle päivälle. Itse tein pohjan, suklaakakun ja vanukkaan ensimmäisenä päivänä ja toisenapäivä yhdistin ko osat ja vatkasin kermavaahdon. Ohje kakkuun on pitkä, joten en käännä sitä nyt suomeksi, mutta sen löytää täältä.
Kakku leikkautuu todella nätisti, jos ei heittele sitä palasta ympäri keittiön pöytää, niinkuin allekirjoittanut sattui tekemään :D
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Siis apua! Ihanan näköistä! Kauniita ja herkullisia kuvia sinulla. Tänne oli mukava löytää kurkkimaan :)
VastaaPoistaHeh, kiitoksia! Näiden kuvien oli tarkoitus olla siistejä ja tyylikkäistä, mutta mämmikoura kun olen niin tuli nyt vähän sotkua ;)
PoistaArgh miten herkullisen näköinen, en kestä! Tars olla sokruttomalla täsä vielä :D
VastaaPoistaNooo, sitku se loppuu ni eiku tekeen vaa ;)
PoistaOii ihanan nakosia ja tosi kauniita kuvia!
VastaaPoista